Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

De actie is eenvoudig: U ontvangt een spaarkaart dat u per post werd verzonden als u reeds in het bezit bent van een klantenkaart. Indien dit niet het geval is kan u een klantenkaart en spaarkaart aan de kassa van Het Natuurhuis vragen.

Na elke aankoop die u doet in één van onze winkels laat u uw stempelkaart afstempelen. Wanneer de spaarkaart vol is geeft u ze af aan de kassa. Vergeet niet uw persoonlijke gegevens in te vullen op de rugzijde van de kaart. Deze actie start op 01 juli 2017 en eindigt op 31 augustus 2017. De winnaars worden door middel van loting getrokken en zullen bekend gemaakt worden door een persoonlijk bericht en ook via onze website. We wensen jullie veel geluk in de deelname! Het Natuurhuis Team.

1'ste Prijs: 1 BAKFIETS
2'de prijs: 1 jaarabonnement van de lijn
3'de prijs: een waardebon twv 250€
4'de prijs: één van de 10 etentjes bij BIO Bistro Natuurkost

Actievoorwaarden

Algemeen:

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie ’40-jarig bestaan’ van Het Natuurhuis. Door deelname aan deze wedstrijd geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze voorwaarden. Deze actie start op 01 juli 2017 en eindigt op 31 augustus 2017.
 • De prijzen, 1 bakfiets (samengesteld door Het Natuurhuis is samenwerking met www.bakfietsinfo.be), 1 jaarabonnement bij de lijn, 1 aankoopbon twv € 250 bij Het Natuurhuis, 10 x 1 etentje (voor 2 personen) bij Natuurkost.
 • De winnaars worden door middel van loting getrokken, indien ze een volle spaarkaart indienen. De spaarkaart zal per post verzonden worden als u reeds in het bezit bent van een klantenkaart. Indien dit niet het geval is kan u een klantenkaart en spaarkaart aan de kassa van Het Natuurhuis vragen.

Deelname:

 • De volle spaarkaart moet vóór 7 september 2017 ingeleverd worden. De deelnemers aan deze actie zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

Privacy:

 • Het Natuurhuis zal de gegevens op de ingevulde spaarkaart behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Alleen als u een prijs gewonnen heeft zullen wij u mogelijk om meer persoonsgegevens vragen als dat nodig is om de prijs uit te kunnen reiken.
 • Alleen als u ons daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven kunnen wij u persoonsgegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van promoties via digitale nieuwsbrieven en dergelijke.

Prijzen:

De prijzen die tijdens de 40-jarige campagne worden verloot zijn:

 • 1 bakfiets samengesteld door Het Natuurhuis in samenwerking met www.bakfietsinfo.be.
  Namelijk het type Bakfiets.nl Cargobike Long Classic Nexus 7 mat zwart, met verstelbaar zadel, antilekbanden en zwarte regentent.
 • 1 jaarabonnement van De Lijn. Afhankelijk van de leeftijd van de winnaar kan dit zijn
  Buzzy Pazz (6 tot en met 24 jaar) // Omnipas (vanaf 25 jaar) //Omnipas 65+
 • 1 aankoopbon ter waarde van € 250. Deze kan gebruikt worden in de 3 vestigingen van Het Natuurhuis.
  Niet geldig in Biobistro Natuurkost.
 • 10 x 1 etentje in Biobistro Natuurkost. Eén etentje bestaat uit het volgende voor 2 personen:
  1 sapje naar keuze per persoon // 1 hoofdgerecht naar keuze per persoon // 1 koffie of 1 thee per persoon

Uitkering prijzen:

 • De trekking zal op een onpartijdige manier plaatsvinden aan de hand van een loting. De winnaars van de verschillende prijzen worden bekend gemaakt op 20 september 2017 via onze facebookpagina, website en nieuwsbrief. Daarvoor zullen zij persoonlijk benaderd worden via telefoon of e-mail.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen of diensten. Bij weigering van de prijs en/of als de prijs niet kan worden uitgekeerd zal er een nieuwe loting plaatsvinden voor de niet uitgekeerde prijs.

Publicatie:

 • Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Het Natuurhuis om de naam, evenals mogelijke foto’s van de prijsuitreiking voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
 • Aansprakelijkheid: Het Natuurhuis en Bio&Slow (Natuurkost) kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige uit deze actie vloeiende schade. Het Natuurhuis en Bio&Slow kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade veroorzaakt dan wel voortvloeiend uit de door haar uit te keren prijs

Slotbepaling:

 • Wijzigingen, typ- en zetfouten voorbehouden.

De etentjeswinnaars zijn

De bustramwinnaar

De bonwinnaar

De bakfietswinnaar