Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56
20 apr 2016 door In Glutenvrij, Vegetarisch

Zet een pot water op het vuur en voeg daar een snuifje zout aan toe.  Laat het water koken en doe er de spruitjes in.  Laat de spruitjes +/- 10 min koken en spoel ze af onder stromend koud water.  Snipper de ui fijn en stoof ze glazig aan in een scheutje olijfolie.  Blus de goud-gele ui af met de witte wijn.  Laat deze even inkoken en voeg er dan de Dyon mosterd en tijm bij.  Roer alles even om en strooi daar de amandelen en cranberry’s bij.  De spruiten voeg je er als laatste bij.   Kruid het geheel af met Herbamare en peper. Laat het smaken!

Ingrediënten:

  • 250gr spruiten
  • 1 ui
  • 1 el Dyon Mosterd (Emile Noël)
  • 100ml witte wijn (Stellar Organic)
  • 80gr grof gehakte amandelen
  • 30gr gedroogde cranberry’s
  • 1el verse tijm

 

Gerelateerde kooktips en gerechten