Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

Kook 1/3 quinoa met 2/3 water en een snuifje zout in een pot.
Rasp (indien mogelijk door een keukenrobot) de rode kool, wortelen, koolrabi en komkommer fijn.
Neem een mengkom en doe daar de honing en rode wijnazijn in. Roer dit totdat de honing is opgelost.
Voeg hier dan de walnoot- en olijfolie aan toe. Roer dit nog eens allemaal tesamen door mekaar tot je een vinaigrette hebt. Van zodra de quinoa gaar is gekookt, mag je deze afgieten en even op kamertemperatuur laten komen. Hier meng je dan de fijn geraspte groenten onder, samen met de vinaigrette en de walnoten.
Je kan dit eventueel afkruiden naar smaak met peper en zout.
Smakelijk!

Ingrediënten:

  • ¼ kleine Rode kool
  • 2 grote wortelen
  • 1 kleine koolrabi
  • ½ komkommer
  • 200g quinoa
  • 1el honing
  • 50ml walnootolie
  • 100ml olijfolie
  • 50ml rode wijnazijn
  • Handje vol walnoten

 

Gerelateerde kooktips en gerechten