Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

Voor 4 personen: Schil de wortel en snij ze in grote stukken.  Met de daikon mag u hetzelfde doen.  Zet 100ml water op het vuur en voeg daar de kombu dashi, rijstsiroop en shoyu bij.  Laat dit een aantal minuten koken.  Zet de pot nadien op een zacht vuurtje en voeg er de wortel en de daikon aan toe.  Laat dit sudderen tot de groenten gaar zijn.  Prik er eventueel even in met een vork zodat je zeker bent.  Voeg er op het laatste de erwten en peultjes of boontjes aan toe want deze moeten maar even koken zodat ze beetgaar worden. Dit alles mag u zo opdienen.  Je hoeft niets af te gieten want er zit enorm veel smaak in de bouillon. Smakelijk!

Ingrediënten:

  • 4 Wortel
  • 1 Daikon
  • 200g Erwten
  • 100g Peultjes of boontjes
  • 1 zakje Kombu Dashi (Terrasana),
  • 2el rijstsiroop
  • 3el shoyu
  • 100ml water

 

Gerelateerde kooktips en gerechten