Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

Kuis de venkel, maar laat de wortel eraan. Snij de knol in 4 gelijke stukken. Neem een ondiepe braadpan waar je de venkel, klontjes vetstof en anijsdrank in legt. Gaar dit op een klein vuurtje met het deksel op de pan.
Zet de grill van je oven op. Van zodra de venkel klaar is leg je deze in een ovenschotel (hou het vocht eventueel bij om er een lekker sausje van te maken). Strooi de kaas over de venkel en zet de ovenschotel onder de grill (+/-10min) totdat de kaas een mooi goudkleurig korstje heeft.

TIP: Strooi er eventueel een beetje verse dille over, of het groen van de venkel.

Smakelijk!

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN:

  • 3 venkels
  • 100gr boter
  • ghee of een andere plantaardige vetstof
  • 10cl anijsdrank
  • 150gr geraspte parmezaanse kaas

 

Gerelateerde kooktips en gerechten