Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

Schil de daikon en snij deze in dikke schijven van +/- 3cm.  Doe de schijfjes Daikon in een pot met water zodat ze half onder staan en voeg hierbij het dashipoeder toe.  Dit moet een 25 minuten koken tot het gaar is (even voelen met een vork of ze gaar zijn).  Doe in een aparte mengkom de rijstsiroop en de miso pasta.  Voeg hier een 8 tal eetlepels kookvocht van de Daikon aan toe.  Meng dit goed tot dat er een dikke saus is gevormd. Snij de pijpajuin in fijne ringetjes. Neem de Daikon uit de pot en leg ze op een bord, werk af met een lepel misosaus en strooi hierover de fijngesnede pijpajuin.   Laat het smaken!

Ingrediënten:

  • 1 daikon
  • 1 el miso pasta
  • 1 el rijstsiroop
  • 1 tl dashipoeder
  • 1 stengel pijpajuin

 

Gerelateerde kooktips en gerechten