Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

Snipper de ui fijn. Plet de look onder je mes en hak het fijn (zo komt er meer smaak vrij!). De grote wortel en de courgette mag u in kleine blokjes snijden. De champignons worden in partjes gesneden en de bloemkool in hele kleine roosjes.
Stoof de champignons aan tot ze mooi goudbruin zijn. Voeg hier de ui en de look aan toe. Als de ui glazig is geworden mag u de blokjes wortel, courgette en roosjes bloemkool eraan toevoegen. Roer alles eens goed door mekaar en doe er de gekookte kikkererwten bij. Van zodra de wortel beetgaar is voeg je de currypoeder en de morgabouillon eraan toe. Kruid het geheel af met herbamare en zwarte peper. Giet de kokosmelk erover en laat alles 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Dresseer alles in een gezellige diepe schaal en werk af met de blaadjes koriander.
Smakelijk!

INGREDIËNTEN:

  • 250g gekookte kikkererwten
  • 1 grote wortel
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 150g champignons
  • ½ kleine bloemkool
  • 1 kleine courgette
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1tl indische currypoeder
  • 1/2tl morga bouillon
  • 1 handje koriander

 

Gerelateerde kooktips en gerechten