Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

Het Natuurhuis staat voor een totaalconcept.

We willen biologische voeding, ecologische non-food, voedingssupplementen, plantenextracten en natuurlijke cosmetica van de beste kwaliteit aanbieden, tegen een eerlijke prijs, in een gezellig winkelconcept en mét een vriendelijke en deskundige klantenservice.

 

Grote versafdeling

Verse groenten en fruit vormen de basis van een gezonde voeding en zijn dan ook het hart van onze winkels. Om zeker de beste kwaliteit te kunnen aanbieden, gaan we zelf de groenten en fruit selecteren op de biologische vroegmarkt.

Ook is er een groot assortiment van zuivel, vegetarische producten en vleeswaren.

 

Eigen bakkerij en keuken

Dagelijks vers brood en gebak uit onze eigen bakkerij.

Een grote keuze aan variëteiten: tarwebroden (grof, licht, met zaden,..), speltbrood, roggebrood en een ruime keuze van zuurdesembroden (tarwe en spelt).

Alle dagen verse salades en gerechten uit onze keuken: groentegerechten, quiche, tortilla’s, pizza, (vegetarische) burgers, (vegetarisch) broodbeleg, …

 

Droge voeding

Alle topmerken (Lima, Davert, Voelkel, Rapunzel, Primeal, … vinden hun plaats in onze winkels met daarnaast het huismerk, 2Bio.
Bulkverkoop van basisproducten (granen, melen, noten en vruchten, zaden) tegen de scherpste marktprijzen.

Een volledig aanbod van de klassieke fruit- en groentesappen, therapeutische (oer)sappen, frisdranken, wijnen uit alle werelddelen, lekkere Belgische bieren en voor wie het af en toe iets sterker mag zijn hebben we spirituele dranken zoals biologische whisky en wodka.

 

Japanse specialiteiten

Uitgebreid assortiment Japanse producten zoals Zeegroenten (wakame, kombu, ..), sojasaus (shoyu en tamari), ume producten, miso, Japanse deegwaren, enz..

 

Herboristerie

Sinds de oprichting van Het Natuurhuis, reeds 32 jaar geleden, zijn we gespecialiseerd in voedingssupplementen, plantenextracten en natuurlijke cosmetica. Het Natuurhuis Merksem heeft een enorm assortiment en werkt met verschillende deskundigen die al uw vragen zullen beantwoorden.

Merken:

  • Supplementen: Ortis, La drome Provencale, Phytoreform, Biover, Buurmans, Altisa, …
  • Cosmetica: Hauschka, Weleda, Lavera, Urtekram, …

 

Dieetvoeding

Alle merken op gebied van intolerantie (gluten, lactose) zijn te verkrijgen in al onze winkels.

Suikervrije producten

Natriumarme producten