Call us toll free: 03/233 23 56
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 03/233 23 56

 

Beter slapen is gezonder leven! Maar hoe?

Wie slecht slaapt, stapelt vermoeidheid op. Een gezonde nachtrust vergt een optimale ondersteuning van het lichaam, een ‘goed bed’ dus. Daarom heeft Green Sleep een apart beddenconcept ontwikkeld: een zeer elastisch draagvlak dat rug en lichaam ideaal ondersteunt en tegelijk zorgt voor een optimale vocht –en warmteregeling. Bovendien is alles met 100 % natuurlijke materialen gemaakt, om de kwaliteit van uw slaap te verhogen en zo gezonder te worden.

 

Optimale ondersteuning van de wervelkolom

Overdag verliezen de tussenwervelschijven hun veerkracht en soepelheid naarmate de vermoeidheid vordert. Die schijven moeten zich tijdens onze slaap kunnen herstellen. Omdat de ondersteuning in elke lighouding zo goed mogelijk moet zijn, bezit de Green Sleep-matras een hoge elasticiteit en past zich zo aan elke lighouding aan.

 

Ideaal raakvlak met de matras

Tijdens het slapen doorlopen we verscheidene cycli. De diepe slaap en de droomslaap zijn de voornaamste fasen om lichaam en geest te herstellen. Maar wie slaapt, draait en keert zich vaak in bed. Door het raakvlak tussen lichaam en bed te vergroten, kunnen we die ‘keerimpulsen’ uitstellen, wat een betere nachtrust met zich meebrengt. Uitsluitend 100% natuurlijke materialen.
Al onze producten zijn samengesteld op basis van 100 % natuurlijke materialen: 100 % natuurlatex, biologisch katoen, speciaal gewassen wol, formaldehydevrij hout. Ook worden de producten in België en Duitsland getest op schadelijke stoffen waardoor ze het ECO TESTED LABEL krijgen.
Bezoek onze toonzaal in Het Natuurhuis Merksem en doe zelf de test! U wordt professioneel begeleid bij het uitkiezen van uw droombed.

Opgelet, er is alleen een toonzaal voor de Green Sleep producten in Het Natuurhuis in Merksem!

Indien u meer informatie wenst klikt u door naar de website van Green Sleep